Wachtwoord vergeten?

 

In 2023 bestaat WCPN 10 jaar! Dit vieren wij natuurlijk graag met een puzzelwedstrijd voor onze leden. In de kerstvakantie (22 t/m 31 december) organiseren WCPN en ORTEC een online puzzelwedstrijd ter ere van ons 10-jarig bestaan. Geniet in deze week van mooie logische puzzels en sudoku’s.

Extra lang puzzelen: Puzzels en Sudoku’s door elkaar

Voor ons jubileum organiseren we een extra lange wedstrijd van 4 uur, met puzzels en sudoku’s door elkaar. In de kerstvakantie (22 t/m 31 december) van 2023 kan je meedoen aan deze online wedstrijd. Meer informatie over de wedstrijd staat op de pagina met instructies voor de jubileum wedstrijd.

Wie kan er meedoen?

Iedereen kan meedoen met de jubileum wedstrijd! De wedstrijd bestaat uit puzzels en sudoku’s met verschillende moeilijkheidsgraden – dus of je jezelf nu ziet als een beginner of een expert, er zullen zeker puzzels voor jou bij zitten. De experts kunnen natuurlijk proberen om alle puzzels op te lossen!

Hoe kan je meedoen?

Het registratieproces voor de jubileum wedstrijd is simpel: vul het registratieformulier in. Als je geregistreerd bent, kan je meedoen met de jubileum wedstrijd. Meer informatie over hoe de jubileum wedstrijd georganiseerd wordt staat op de pagina met instructies voor de jubileum wedstrijd.

Wat voor puzzels en sudoku’s kan je verwachten?

De jubileum wedstrijd zal een brede variëteit aan sudoku-types en logische puzzels bevatten. Voorbeelden hiervan kun je vinden op pagina met informatie over kampioenschappen van voorgaande jaren. Voor deze wedstrijd zal er geen instructieboek verschijnen, de exacte types blijven dus een verrassing tot het laatste moment.

Bekijk ook eens dit toffe boekje dat ORTEC en WCPN samen hebben gemaakt in 2019. Het bevat veel van de puzzeltypes die je op de kampioenschappen kunt verwachten; een interview met meervoudig Nederlandse Kampioenen Annick Weyzig en Karin Griffioen; en misschien wel het belangrijkste: het bevat tips van Annick en Karin die je kunnen helpen bij het verbeteren van het oplossen.

Wat staat er op het spel?

Er is één ding dat niemand je ooit zal afnemen: eeuwige roem! Verder staat er bij deze jubileum wedstrijd niks op het spel, je doet mee voor de lol, en die eeuwige roem natuurlijk!

 

 
 

WCPN is member of the World Puzzle Federation (WPF) on behalf of The Netherlands.

© WCPN 2014-2024 - all rights reserved